Padel

Na een hele succesvolle opening op zaterdag 27 januari zijn we bezig met de volgende stappen.  

Zo willen we een aantal dingen opzetten en leren:

1.    ATV Appgroepen - zodat mensen ook met anderen van de vereniging in contact kunnen komen in hun eigen spel- /leeftijdcategorie. Er zijn inmiddels in het clubhuis posters opgehangen met de QR code erop die je toegang geeft tot de verschillende ATV whatsappgroepen.

2.    Padel mixavond - we zoeken vrijwilligers om een padel mixavond in het leven te roepen, waarschijnlijk op woensdag. We zullen dan op een vaste avond in de week 3 banen reserveren (afhankelijk van de populariteit kunnen we op- of afschalen). De avond is geïnspireerd door de Tennis mixavond die iedere dinsdagavond plaatsvindt en is een leuke manier om anderen te leren kennen.

3.    Afhangen en afhangtijden - dit vinden we een lastige en is ook nog even puzzelen met het systeem. Waar we naartoe willen is dat je kan kiezen voor 30, 60 of 90 minuten afhangen. Hoe vaak per week je kan afhangen, en hoeveel boekingen je maximaal open kan hebben is erg afhankelijk van de bezetting. Daarom is in deze jullie feedback ook echt heel belangrijk! Heb je bijvoorbeeld moeite met het reserveren van een baan, laat het ons aub weten.

4.    Trainingen padel - vanuit de tennis- en padelschool Maximus Tennis zullen er lespaketten worden aangeboden. Flyers liggen in het clubhuis. De lessen zullen we in eerste instantie gaan aanbieden op één baan, op de avonden maandag, dinsdag en donderdag (woensdag houden we vrij voor mixavond) Inschrijven kan bij voorkeur in groepen van 3 of 4 via de website van Maximus Tennis, https://maximus.tennis/

5.    Competitie padel - anders dan tennis heb je bij padel in ieder seizoen een competitie. Voor dit voorjaar hebben we 2 teams, 1 op vrijdag en 1 op zondag. Zodra we meer informatie hebben voor de zomercompetitie zullen we dit natuurlijk melden bij de leden zodat er ingeschreven kan worden. Ook hierin zullen we moeten zoeken naar beschikbaarheid van de banen in combinatie met het vrijspelen en dus hoeveel teams we maximaal in kunnen schrijven.

6.    Toernooien padel - we zitten nog heel erg in de verkennende fase, maar wat we graag zouden zien is dat er ieder kwartaal een weekendtoernooi wordt georganiseerd, waarvan in de zomerperiode wellicht een weektoernooi. Echter, hier zijn vrijwilligers voor nodig. Lijkt je dit leuk, laat het dan vooral weten.

Kortom, er zijn al veel ideeën, maar we hebben ook vrijwilligers nodig die willen helpen met de uitvoering hiervan. Dus, lijkt het je leuk om te helpen, of heb je een heel nieuw idee, laat het ons weten. 

Samen maken we hier echt iets heel moois van. 

Voor foto’s van de bouw zie https://www.smugmug.com/gallery/n-TW55nS
Voor de foto’s van de opening zie https://www.smugmug.com/gallery/n-k7qpDx

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

niet beschikbaar

Adres

Bas Verhoevenweg 9
2952 BV Alblasserdam

KVK-nummer

40321775