Uitnodiging eerste heipaal padelbanen

16 oktober 2023

Beste leden van ATV,

Nadat onze leden hun akkoord hadden gegeven tijdens de buitengewone Ledenvergadering van 15 juni j.l. voor de aanleg van vier padelbanen, begon een intensief traject. Een traject met hobbels en uitdagingen, dat deze maand werd afgesloten met de vergunning voor de bouw van vier padelbanen door de gemeente Alblasserdam. ATV krijgt de zo gewilde padelbanen!

Het gaat nu dus echt gebeuren! De eerste heipaal voor de bouw van de padelbanen gaat de grond in.

De (symbolische) “1e” paal wordt op dinsdagmiddag 17 oktober om 16.00 uur geslagen door onze voorzitter Victor Verberk en iedereen is van harte welkom om dit mee te maken.

Zoals jullie kunnen zien op onderstaande foto’s liggen de palen er al en zijn de bomen verplaatst. 

   

LET OP: Op 7 november a.s. om 19.30 uur is er een inloopavond over de voortgang van de padelbanen, aanpassing van de contributie (mogelijkheid gespreid betalen) en de ombouw van banen 3 en 4 van Gravel plus naar MatchClay. Ook nieuwe padel/tennisleden zijn natuurlijk van harte welkom. De oplevering van de padelbanen zal volgens planning begin januari 2024 zijn. Dit wordt gevierd met een feestelijke opening en een spetterend feest. Nadere datum volgt… 

Met vriendelijke groet,

Het Bestuur en de Padelcommissie

PS: we zijn voornemens heel regelmatig over de voortgang van padel te communiceren. Mochten er tussendoor vragen zijn, schroom dan niet om met ons contact op te nemen.

Nieuwscategorieën

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 78 691 3025

Adres

Bas Verhoevenweg 9
2952 BV Alblasserdam

KVK-nummer

40321775