Save the Dates - Interne ATV Tennis en Padel Toernooien 2024  

25 april 2024


Beste sportievelingen en racketliefhebber,  

We hebben een zomer vol actie voor je gepland die je niet wilt missen. Markeer je agenda alvast voor de volgende interne ATV evenementen:  

Clubkampioenschappen Tennis (17 t/m 23 juni 2024)
Neem deel aan onze jaarlijkse clubkampioenschappen tennis en laat zien wat je waard bent op de baan. Of je nu een ervaren speler bent of net begint, er is een categorie voor iedereen om aan mee te doen. Bereid je voor op intense wedstrijden, opwindende rally’s en vooral op veel tennisplezier.  

Tennis & Padel Integratie weekend toernooi (13 en 14 juli 2024)
Heb je altijd al willen zien hoe een tennisbal en een padelracket samen een feestje bouwen? Dan is het weekend van 13 en 14 juli 2024 een absolute must op je kalender! We nodigen je uit voor een uniek toernooi dat draait om de integratie van tennis en padel. Bereid je voor op een weekend vol plezier, competitie en misschien zelfs een paar onverwachte moves die je nog niet eerder hebt gezien.   Op zaterdag zullen we de baan betreden voor een dynamische mix van tennis damesdubbels en padel herendubbels. Zet je schrap voor een bruisende dag vol forehands, lobs en natuurlijk een flinke dosis plezier. En op zondag maken we ons klaar voor een onvergetelijke dag met tennis herendubbels en padel damesdubbels. Wie zal er zegevieren op de baan en de titel van ‘Racketkoning(in)” veroveren?  

Clubkampioenschappen Padel (26 augustus t/m 1 september 2024)
Sluit de padelzomer af met onze eerste clubkampioenschappen en laat je padelskills zien op de baan. Ook voor deze clubkampioenschapen geldt dat het niet uitmaakt of je ervaren bent of net bent begonnen met padellen. Meedoen is belangrijker dan winnen en er is plaats voor iedereen.   Ze deze data alvast in je agenda en maak je klaar voor een zomer vol racketsport, vriendschap, gezelligheid en onvergetelijke momenten op de baan. Meer details volgen binnenkort.   

 

Nieuwscategorieën