Mijlpaal bereikt: ‘eerste’ heipaal padelbanen ATV geslagen

23 oktober 2023


Na jarenlange voorbereiding is de bouw van de 4 padelbanen van start gegaan. Afgelopen dinsdag, 17 oktober 2023 ging de (symbolische) eerste paal de grond in. Dit gebeurde in het bijzijn van onze leden en andere belangstellenden. In zijn welkomstwoord tot een grote groep belangstellenden memoreerde onze voorzitter Victor aan het gelopen traject. “Na al het praten en lobbyen had mijn omgeving het eigenlijk al een beetje opgegeven. Ik echter nog niet! Nadat ik door de verantwoordelijke wethouder werd uitgedaagd om de bouw van de padelbanen vanuit onze eigen vereniging te realiseren, zijn we met vereende krachten doorgegaan”.  

Voor de realisatie van de padelbanen is niet alleen binnen onze vereniging veel werk verzet, ook medewerkers van de gemeente Alblasserdam hebben een belangrijke rol gespeeld. Met onmisbare financiële hulp van een aantal sponsoren heeft ATV het voor elkaar gekregen. De bouw is van start gegaan, de eerste mijlpaal is bereikt! Onder grote belangstelling heeft ons lid Laura Verberk vervolgens, onder toeziend oog van haar vader Victor, de feestelijke ‘eerste’ paal geslagen.  

ATV heeft veel kunnen leren van de ervaringen van andere vereniging die haar voor gingen. Zo worden er 121 palen geheid om een stabiele ondergrond te kunnen waarborgen en wordt een innovatief systeem aangelegd dat de afvoer van water garandeert. 

Nieuwscategorieën