Aanleg padelbanen ATV gestart met het duurzaam verplaatsen van bomen

12 oktober 2023


Nadat onze leden op 15 juni jl. hun akkoord hadden gegeven voor de aanleg van vier padelbanen, begon een intensief traject. Een traject met hobbels en uitdagingen dat onlangs werd afgesloten met het verlenen van de omgevingsvergunning voor de bouw van de padelbanen door de gemeente Alblasserdam.

ATV krijgt de zo gewilde mogelijkheid om op ons eigen park te padellen. De uitvoeringsfase is heden van start gegaan met het afleveren van de heipalen en het verplaatsen van de bomen die in de weg stonden van de padelbanen. De bomen zijn niet gekapt, maar op duurzame wijze herplaatst op sportpark Souburgh, een aantal nabij onze banen 5 en 6.  

Waarschijnlijk gaat de eerste heipaal voor de fundatie van de padelbanen komende week de grond in. Een uitnodiging om dit bij te wonen volgt zodra de exacte datum en tijdstip bekend zijn. Onze voorzitter Victor zal dan de 1e paal slaan. Uiteraard zijn niet alleen onze leden, maar ook potentiĆ«le nieuwe leden en andere belangstellenden van harte welkom om dit mee te maken. Met een beetje geluk zullen de banen eind dit jaar gereed zijn, zodat we vanaf het begin van het komende jaar naar verwachting ook in Alblasserdam kunnen padellen. 

Nieuwscategorieën