Vereniging

Locatie:
De tennisvereniging A.T.V. speelt op het Sportpark Souburgh, Bas Verhoevenweg 9, 2952 BV  Alblasserdam, telefoon clubgebouw: 078-6913025. Het postadres van ATV is postbus 150, 2950 AD  Alblasserdam.
Het adres van onze website is: www.tennisvereniging-atv.nl 
 
Lid worden bij ATV 
Wilt u lid worden van onze vereniging of wat meer over ons te weten komen, kom dan gerust eens langs.
 
Lidmaatschap
A.T.V. telt op dit moment zo’n 300 leden en is gelegen op het sportpark Souburgh te Alblasserdam, naast de hockeyvereniging HC Souburgh en is voor iedereen via de 2e hoofdontsluiting en zeker ook per fiets gemakkelijk bereikbaar. Belangrijk is ook dat juist de jongere leden zeer gemakkelijk van deze route gebruik kunnen maken. 
 
A.T.V. beschikt over 6 tennisbanen (Gravel Premium Plus) met verlichting. Deze banen kunnen het grootste deel van het jaar bespeeld worden, behalve tijdens opdooi (de vorst trekt uit de grond). De banen zijn de gehele week geopend van 8.00 uur tot 23.00 uur.
 
Er is een sfeervolle, nieuw ingerichte en rookvrije kantine met bar en keuken, dames- en herenkleedkamers met douches en een dames- en herentoilet.
 
Voor senioren (18 jaar en ouder) kent de vereniging, naast de mogelijkheid tot deelname aan de KNLTB competitie, veel activiteiten zoals een openingstoernooi, ladiesevening, senior 50+ééndagstoernooi, de jaarlijkse clubkampioenschappen en een vaste mix-(dinsdag)avond. Jaarlijks wordt ook het OPEN SNS BANK ATV georganiseerd. Senioren zijn verplicht per seizoen twee bardiensten te draaien van 4 uur. Senioren die geen bardienst willen draaien worden belast met een afkoopbedrag van 40 EUR per bardienst.
 
Voor de jeugd worden naast de mogelijkheid tot deelname aan de KNLTB jeugdcompetitie en TennisKids, ook een groot aantal activiteiten georganiseerd, zoals een kampweekend, discoavonden, diverse toernooien of uitwisselingen met andere verenigingen en natuurlijk de clubkampioenschappen en het open jeugdtoernooi. 
 
SNS Bank is momenteel onze hoofdsponsor.
 
Contributie tabel 2020
 
Specificatie tarieven per jaar:  
Leeftijdscategorie Contributie per jaar in EUR
Contributie volwassenen vanaf 23 jaar 176,50
Contributie jong volwassenen 18 t/m 22 jaar 141
Contributie jeugd 12 t/m 17 jaar 95
Contributie jeugd 8 t/m 11 jaar 64,5
Contributie jeugd t/m 7 jaar 38,50
Bovenstaande bedragen zijn inclusief bondscontributie
*Competitielid sr / jr 70 / 35
Tennisballen per competitieteam 35
Competitiebijdrage per competitieteam 39
Afkoop bardienst per keer 40
Donateurschap 25
 
*Competitielid bijdrage is per seizoen echter vrij tennissen is niet toegestaan
 
Aanmelden
Het volledig ingevulde aanmeldingsformulier kunt u opsturen naar de ledenadministratie,
t.n.v. W.A. Buitendijk, Van Nesplantsoen 5, 2951 CS Alblasserdam. Tel.: 078-6913555. 
Inschrijfgeld: geen. 
Het aanmeldingsformulier is te downloaden van deze website of via de ledenadministratie op te vragen.
 
Pas en pasfoto
Zonder een foto op de pas kan een lid niet deelnemen aan een competitie of toernooi. Wanneer u niet meer tevreden bent met uw pasfoto dan kunt u een nieuwe foto (originele met formaat 35 x 45 mm) inleveren vóór 1 december, dan komt in het volgende seizoen de nieuwe foto op de pas.
 
Bent u uw pas kwijtgeraakt? 
Een mailtje of telefoontje naar de ledenadministratie en er zal een nieuwe besteld worden (kosten: 
5 EUR).
 
Onbruikbare pas?
Vorig jaar zijn er een aantal passen teruggekomen waarvan de magneetstrip niet werkte. In de meeste gevallen is er sprake van een beschadiging door magnetische beïnvloeding van de strip. Met andere woorden: doordat de ledenpas te dicht bij een magneet, een gsm, of andere apparaten met een magnetisch veld in de buurt is geweest, is de informatie op de magneetstrip beschadigd of zelfs gewist. Als uw pas niet meer werkt, dan kunt u de pas inleveren bij de ledenadministratie en dan krijgt u een nieuwe.
 
Tijdelijke pas? 
Als uw pas niet meer werkt of als u een nieuw lid bent kunt u een tijdelijke pas krijgen totdat de nieuwe KNLTB-pas gereed is.
 
Introduceren
Er kan alleen geïntroduceerd worden als er banen vrij zijn. Eigen leden gaan voor.
Dit kan alleen met een lid van ATV. Kosten: senioren 5,00 EUR, junioren 2,50 EUR.
Betalen aan de bar.
 
Opzegtermijn
Het verenigingsjaar loopt van 1 november tot en met 31 oktober. 
Opzeggingen dienen schriftelijk of per email te gebeuren en wel vóór 1 oktober, betreffende het lidmaatschap voor het volgende verenigingsjaar.
 
Zomerlidmaatschap
ATV is in 2013 gestart met het aanbieden van een zomerlidmaatschap voor de maanden juni, juli en augustus. Zomerleden zijn dus alleen lid in de maanden juni,  juli en augustus en ontvangen een aparte pas. Zij mogen gebruik maken van alle banen en dienen zich ook af te hangen via het afhangsysteem. Zij mogen ook meedoen aan alle activiteiten die in die periode worden aangeboden door ATV.
 
Zomerlid mag je alleen worden als je al lid bent van een andere sportvereniging in Alblasserdam. Het is dus niet mogelijk voor mensen om hun lidmaatschap bij de tennis op te zeggen om dan zomerlid te worden (men moet aantoonbaar lid zijn van een andere sportvereniging). 
 
Aanmelding voor het zomerlidmaatschap gaat als volgt: 
Vul het aanmeldingsformulier in, en lever het met pasfoto in bij de ledenadministratie (zie adres formulier). Men ontvangt bericht wanneer de pas tegen contante betaling opgehaald kan worden.
Kosten € 70,--.
 
Emailadres ledenadministratie: [email protected]
 
Wat kan er nog meer met je ledenpas:
Als bij A.T.V. de voordeur dicht is kun je met je ledenpas de voordeur open maken door de pas door de paslezer, links van de deur, te halen.
Als je de hal binnenkomt hangt er aan de linkerzijde een afhangbord.
Als je vrij komt tennissen moet er altijd afgehangen worden.
Aan de rechterzijde van het afhangbord is er een paslezer waardoor je de ledenpas moet halen om een baan te reserveren. De bediening van dit afhangsysteem is eenvoudig.
Bij enkelspel mag je 30 min. tennissen en bij  dubbelspel 45 min. Daarna moet je weer opnieuw afhangen.
Je ledenpas kan ook opgewaardeerd worden om consumpties aan de bar te betalen.
Dit kun je doen via onze website onder het kopje “opwaarderen KNLTB-pas”.
 
Alleen PIN-betalingen:
Aan de bar kunnen de consumpties alleen met PIN worden afgerekend, of met de KNLTB-pas.
Contante betaling is helaas niet meer mogelijk.
 
Wijzigingen:
Ga je verhuizen, is er een naamswijziging of wijziging van je e-mailadres geef dit dan z.s.m. door aan de ledenadministratie [email protected] . Zo ontvang je je post op het juiste adres of e-mailadres en blijf je op de hoogte.
Wij wensen jullie veel plezier bij A.T.V.
 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 78 691 3025

Address

Bas Verhoevenweg 9
2952 BV Alblasserdam