Groene boekje ATV Algemene Ledenvergadering 2019

18 januari 2019

Update: Door technische problemen was het groene boekje tijdelijk niet beschikbaar op de website. Excuses hiervoor. Het boekje is inmiddels weer beschikbaar op de website (https://www.tennisvereniging-atv.nl/). U dient hiervoor eerst in te loggen op de website door op 'Mijn Club' te klikken rechtsbovenin op de pagina en uw bondsnummer en wachtwoord in te vullen. Vervolgens kunt u teruggaan naar de beginpagina door op 'Terug naar de homepage' te klikken en vervolgens in het menu op 'ALV 2019' of de volgende link gebruiken: https://www.tennisvereniging-atv.nl/alv_2019. Hier is het groene boekje te downloaden. Aanstaand weekend zullen op dezelfde pagina de Jaarrekening 2018 en Begroting 2019 geplaatst worden.

Beste ATV’er,

Voor diegene die we helaas niet op de nieuwjaarsreceptie mochten verwelkomen; alsnog de beste wensen voor 2019. Dat we met elkaar een spetterend mooi seizoen van mogen maken.

Zoals in de mail van 13 december jongstleden bekend is gemaakt zal aankomende 28 januari de Algemene ledenvergadering 2019 zijn. U kunt vanaf nu het bijhorende groene boekje op de site vinden óf via onderstaande link.

We willen op voorhand een paar onderwerpen onder de aandacht brengen:

Aanmeldingen bestuursleden benodigd
Goed nieuws! Siebe Versendaal heeft zich kandidaat gesteld voor functionaris Jeugdcommissie. Helaas zijn daarmee nog niet alle posities per aankomende ALV gevuld. De rollen 1e secretaris en functionaris Accommodatie zijn nog vacant. Deze posities krijgen nu door de onderbezetting helaas minder aandacht dan dat het verdiend. Meld u aan vóór 21 januari 2019 aan en vorm samen met ons een gezellig en doeltreffend bestuur!

ATV 60 jaar lustrumcommissie
Helaas hebben er nog geen leden aangemeld voor het opzetten van een lustrumcommissie. Een uitzonderlijk mooie gelegenheid om nog een feest aan het aankomende seizoen te mogen toevoegen. De invulling van het feest kan door de commissie naar eigen inzien worden ingevuld en er kan uiteraard gerekend worden op de steun van het bestuur waar nodig. Vindt u het ook zonde als er van deze gelegenheid geen gebruik wordt gemaakt? Meldt u aan bij de secretaris.

We zien u graag op 28 januari aanstaande,

Vragen?